Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Manjefiek

BSO Manjefiek

Samen opGROEIEN!

BSO Manjefiek is onderdeel van het Kindcentrum Manjefiek waar ook de basisschool, kinderdagopvang en peuteropvang bij horen. We bieden opvang voor kinderen van 0 - 13 jaar op één locatie. Dat is fijn en vertrouwd voor kinderen. We organiseren samen activiteiten en zijn allemaal betrokken bij elkaar. Zo kunnen we de ontwikkeling van elk kind goed volgen en spelen daar samen op in. Eén plek voor een fijne schooltijd, waar kinderen hun hele leven met plezier op terugkijken. 

Het is Manjefiek!

Zodra de kinderen bij BSO Manjefiek binnenstappen kunnen ze gaan genieten van hun vrije tijd. Tijd voor wellness, voetballen, chillen of om op ontdekking te gaan! Bij BSO Manjefiek vragen we kinderen waar zíj zin in hebben en maken we er samen een superfijne middag van. Niets moet - bijna - alles mag. Bij ons kan elk kind zichzelf zijn en we zorgen ervoor elk kind zich bij BSO Manjefiek helemaal thuis voelt.

Op ontdekkingstocht

We stimuleren kinderen om lekker actief bezig te zijn. Kinderen kunnen kiezen wát en met wíe ze iets willen gaan doen. Keuze genoeg! Zin om lekker actief te zijn en te sporten? Dan kan dit buiten of bij slecht weer in een van de gymlokalen. De kleintjes gaan graag op avontuur in de groene wig, gelegen naast het schoolplein. Stokken verzamelen, stenen opgraven, met modder spelen het kan er allemaal! 

Volop activiteiten

Ook binnen hebben we altijd de leukste activiteiten. Hebben we zin om creatief te zijn? Dan gaan we naar ons ruime knutselatelier waar de kleine kunstenaars de meest mooie kunstwerken kunnen maken. Knippen, plakken, kleuren en verven, je weet niet wat je ziet. Daarna lekker relaxen in onze wellness of ontdekhoek waar genoeg materialen zijn om te bekijken onder de microscoop. We organiseren ook regelmatig activiteiten, zoals een bingomiddag, speurtocht of verkleedfeest. Ook in de vakantie zorgen we voor een actief programma, met uitjes naar de speeltuin of een museum.

Met aandacht

Door onze ervaring weten we wat kinderen nodig hebben. Is er wat extra aandacht nodig? Dan nemen we daar graag de tijd voor. Zo kan het kind daarna weer verder spelen. Een veilig gevoel, humor, volop activiteiten en gezelligheid: dat is BSO Manjefiek.

Nieuwsgierig?

Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Schildruwe 1
6218 VC Maastricht (Malberg)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* BSO (4-13 jaar)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur en vakantiedagen van 8.00 tot 18.30 uur