Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Munstergeleen

Buitenschoolse opvang Munstergeleen

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Munstergeleen te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Munstergeleen is gevestigd in Basisschool Munstergeleen.

Alles kan en veel mag!

BSO is geen school, bij ons is het vrije tijd. Onze groepsruimte is een plek om even tot rust te komen en je verhaal over school te doen. Maar heeft ook een uitdagend en ruim aanbod van afwisselende activiteiten en spelmogelijkheden, zoals toneel, schilderen, welness, sporten, etc. Er zijn zat keuzemogelijkheden omdat smaken nu eenmaal verschillen.

En een frisse neus? Die halen we ook dagelijks. Dat kan prima buiten bij de locatie, maar ook lekker in het natuur- en recreatiegebied De Windraak.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Burgermeester Smeetsstraat 3
6151 GM Munstergeleen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 2 groepen 4-13

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.00u (18.30u mogelijk in overleg). 

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang