Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Aelse

Buitenschoolse opvang Aelse

Voldoende plek en een ruim activiteitenaanbod!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Aelse (voorheen Villa Hagelslag) te komen chillen, kletsen en genieten. Buitenschoolse opvang (BSO) Aelse biedt opvang voor kinderen die naar KC Aelse in Elsloo gaan. 

Verveling? Dat kennen wij hier niet!

De locatie biedt verschillende ruimtes waarin uw kind even lekker een boterham kan eten, zich creatief kan uiten, kan computeren of gezellig samen kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. 

Buiten spelen doen we graag! Rennen, fietsen, klimmen en klauteren, noem maar op!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Dependance BSO Aelse: Speciaal voor 7-plussers!

Speciaal voor de oudere kinderen is er de dependance van BSO Aelse. Op maandag, dinsdag en donderdag dé groep voor hippe meiden en stoere jongens van 8 tot 13 jaar om te komen chillen, kletsen en genieten. De dependance is gevestigd in de locatie van de bovenbouw van KC Aelse. Naast het eigen gezellig lokaal gebruiken we ook de overige ruimtes van school en kan er naast chillen, kletsen en genieten ook gekookt, ontdekt en gespeelt worden. Ook is de volledige buitenruimte beschikbaar voor de BSO. Een locatie waar de kinderen graag naar toe komen ook als ze in de oudste BSO leeftijd zijn. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar de locatie van BSO Aelse.

Locatie dependance: 
Bandkeramiekersstraat 8,6181 CL Elsloo.

Klik hier voor: GGD inspectie dependance (voor de inspecties van BSO Aelse, klik bovenaan op deze pagina op de roze button ''GGD inspecties'')

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

Kindcentrum Aelse (Elsloo)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Joannes Riviusstraat 4
6181 BT Elsloo

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-8 jaar

* 8-12 jaar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur. 

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang