Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Aloysius

Buitenschoolse opvang Aloysius

Opvang met een zee van ruimte!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Aloysius te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Aloysius is gevestigd in een uniek vertrek van het Integraal kindcentrum (IKC): Aloysius in Maastricht. 

De keuze is reuze!

Een zee van ruimte. Dat is wat uw kind hier heeft, zowel binnen als buiten. Genoeg mogelijkheden! De jongere kinderen kunnen kastelen bouwen, ridder spelen of zelfs gaan ‘shoppen.’ De oudere kinderen vinden hun uitdaging in de Wii hoek of kletsen lekker bij in de speciale ruimte met hangmat en jukebox. Ook spelen we regelmatig het MIK fantasiespel, hoe stoer is dat?!

Een frisse neus? Ja, die halen we dagelijks. Dat kan prima buiten bij de locatie. Ook gaan we vaak naar natuurgebied de Hoge Fronten waar we bijvoorbeeld Levend Stratego spelen of lekker gaan picknicken!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! 

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

BS St. Aloysius (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Brusselsestraat 46
6211 PG Maastricht (Statenkwartier)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-6 jaar

* 6-8 jaar

* 8-12 jaar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In vakanties van 08.00 tot 18.30 uur