Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Beestenbende

Buitenschoolse opvang Beestenbende

Voor de echte dierenliefhebbers!

Kinderen van 7 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Beestenbende te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Beestenbende vormt samen met peuterspeelopvang Dynamiek, BSO de Gouden Wereld en basisschool Dynamiek het Integraal Kindcentrum (IKC): Dynamiek, in Maastricht. De Beestenbende is een bijzondere opvang op de sfeervolle kinderboerderij Daalhoeve in Maastricht. 

Heel gewoon: een cavia wasdag!

Vindt uw kind het leuk om met dieren om te gaan? Dan is dit het juiste adres! Wat te denken van een ‘cavia wasdag’, de lammetjes de fles geven (zo schattig!) of in de moestuin bezig te zijn? Dit alles kan bij de Beestebende!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisscholen

BS Emile Wesly (Maastricht)

BS Het Mozaiek (Maastricht)

BS JF Kennedy (Maastricht)

BS Manjefiek (Maastricht)

OBS Dynamiek (Maastricht)

BS El Habib (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Alesiahof 40
6215 SX Maastricht (Daalhof, Belfort, Dousberg-Hazendans)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 1 groep van 7-13 jaar

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18.30 uur.

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.