Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Berg

Buitenschoolse opvang Berg

Ruime locatie met vele mogelijkheden!

BSO Berg maakt onderdeel uit van Kindcentrum Berg. Peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, alles onder één dak, naast OBS Berg.

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Berg te komen chillen, kletsen en genieten. BSO de Bergerburcht is samen met de peuteropvang en bibliotheek in één gebouw gevestigd.

BSO Berg werkt nauw samen met BSO Valkenburg. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats in Valkenburg en ook in vakanties trekken we geregeld samen op.

De keuze is reuze!

Koken? Naar het atelier? Even een boekje halen bij de bibliotheek? Het kan allemaal. Uw kind beslist tenslotte zelf wat het wil doen!

De kinderen vanaf 8 jaar hebben een eigen chillhoek waar zij lekker kunnen chillen, bijkletsen en computeren. Een frisse neus halen we ook vaak. Lekker naar de speeltuin of het bos!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

OBS Berg (Berg en Terblijt)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Valkenburgerstraat 113 a
6325 BM Berg en Terblijt

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-8 jaar

* 8-12 jaar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In vakanties van 08.00 tot 18.30 uur

Extra aanbod

* Zwemles