Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Broekhem

BSO Broekhem 

Bij Buitenschoolse opvang Broekhem kunnen kinderen echt even tot rust komen… om vervolgens weer met volle energie te spelen en hun talenten te ontdekken! In onze twee groepsruimtes kunnen de kinderen volop schilderen, lezen, knutselen, bakken, bouwen: waar ze maar zin in hebben.  We zorgen voor een uitdagende omgeving en bieden materiaal aan die de ontwikkeling en creativiteit stimuleert. Eten en drinken doen we gezellig samen aan tafel terwijl we even bijkletsen. 

Naar buiten? Dat doen we – als het even kan - het liefst iedere dag! Op maar liefst twee buitenspeelplaatsen hebben we volop mogelijkheden om in de frisse buitenlucht lekker te spelen en ontdekken. Tijdens vakanties trekken we er regelmatig op uit om nieuwe avonturen te beleven. 

Samenwerking school en BSO Broekhem

We werken nauw samen met de basisschool en dat is fijn. Want zo is er een doorgaande lijn tussen onderwijs en opvang. 

Nieuwsgierig?

Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf. 

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

OBS Broekhem (Valkenburg)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Keelstraat 3
6301 XT Valkenburg (Stoepert)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag, dinsdag, donderdag van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.