Home » Locaties » Buitenschoolse opvang BSO & Zo

Buitenschoolse opvang BSO & Zo

Buitenschoolse opvang met een unieke kindernatuurtuin!

Vanaf 4 tot 13 jaar is uw kind van harte welkom om bij Buitenschoolse opvang (BSO) BSO & Zo te komen: spelen, chillen en genieten. De locatie ligt naast basisschool De Bundeling en vanaf schooljaar 2016-2017 is onze dependance geopend in basisschool Franciscus.

We halen uw kind lopend op bij school. Dat is prettig en vertrouwd. Het eerste wat we doen als we aankomen bij de BSO, is lekker even rustig wat eten en drinken én natuurlijk bijkletsen over hoe de schooldag was. Daarna is het tijd om te chillen of om actief bezig te zijn: er is een ruim aanbod aan afwisselende, uitdagende activiteiten. Zodat er iets te kiezen valt, omdat smaken nou eenmaal verschillen. BSO is tenslotte vrije tijd en de kinderen kunnen dan ook zelf beslissen of ze mee willen doen met een activiteit of niet. In de vakanties of op studiedagen van school ondernemen we gezamenlijke activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld gekookt, gaan we naar het bos of gezellig spelen in de speeltuin.

En… Actie!

Hebben we zin om creatief te zijn? Dan gaan we naar ons atelier waar we de mooiste kunstwerken maken. Of we beleven geweldige avonturen in de verkleedkamer, de speelhal of de bouwhoek. Zijn we daar niet te vinden? Spiek dan even in de gymzaal, want dan zijn we daar lekker aan het bewegen, dansen en toneel aan het spelen (super leuk!).

Ook hebben we een unieke buitenruimte! Samen met basisschool De Bundeling delen we deze prachtige tuin, die ook bekend staat als 'kindernatuurtuin'. Een waterweg, kruiptunnels en mergelgroeve (hoe avontuurlijk is dat?!). Ook op ons prachtig groot speelterrein, is het heerlijk vertoeven. De oudere kinderen verblijven op dinsdag en donderdag in het bijgebouw: een eigen plek (cool he!). 

Dependance BSO & Zo:
Speciaal voor 8-plussers!

Gegevens dependance BSO & Zo
Schoollaan 2, 6241 BM in Bunde (in basisschool Franciscus). Anders dan BSO & Zo, is de dependance open op dinsdag en donderdag (na school). BSO & Zo Dependance is te bereiken via 06-5128 8870
Kijk hier voor de GGD inspecties van de dependance. 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Aangesloten basisscholen

BS de Bundeling (Bunde)

BS St. Franciscus (Bunde)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Lindenlaan 73
6241 BB Bunde

T 043- 3655648

Kindplanning (contracten)

Cindy Pasmans

M 06- 1277 9473
E planner.c.pasmans@mik-kinderopvang.nl

Ouderportaal (incidentele opvang)

E helpdeskouderportaal@mik-kinderopvang.nl

Locatiehoofd

Esther Limpens

E esther.limpens@mik-kinderopvang.nl

Groepsindeling

* 4-8 jaar

* 8-12 jaar

Telefoonnummers

Groep 1: 06-3016 5825
Groep 2: 06-2564 2719
Groep 3: 06-2564 2720

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.