Home » Locaties » Buitenschoolse opvang BSO & Zo

Buitenschoolse opvang BSO & Zo

Buitenschoolse opvang met een unieke kindernatuurtuin!

Vanaf 4 tot 13 jaar is uw kind van harte welkom om bij Buitenschoolse opvang (BSO) BSO & Zo te komen spelen, chillen en genieten.

Avonturiers 

Klimmen in bomen, avonturen beleven in de boomhut, toneelspelen in het theater, torens bouwen in de bouwhoek, zagen en timmeren in een buiten of binnenatelier, bladeren bekijken onder een microscoop, chillen met je vrienden……het kan allemaal bij BSO&Zo!!

BSO&Zo bestaat uit een hoofdlocaties voor de jongere kinderen en de dependance voor de oudere kinderen. De hoofdlocatie is gevestigd in hetzelfde pand als het kinderdagverblijf en ligt naast basisschool de Bundeling. De dependance heeft de ruimtes in basisschool Franciscus.

Na school halen we de kids lopend op bij school. Dat is prettig en vertrouwd. Het eerste wat we doen als we aankomen bij de BSO, is lekker even rustig wat eten en drinken én natuurlijk bijkletsen over hoe de schooldag was. Daarna is het tijd om te chillen of om actief bezig te zijn: er is een ruim aanbod aan afwisselende, uitdagende activiteiten. Zodat er iets te kiezen valt en omdat smaken nou eenmaal verschillen. In de vakanties of op studiedagen van school ondernemen we gezamenlijke activiteiten en uitstapjes. Zo wordt er bijvoorbeeld gekookt, gaan we naar het bos of gezellig spelen in de speeltuin.

En… Actie!

We hebben een unieke buitenruimte! Samen met basisschool de Bundeling delen we een prachtige kindernatuurtuin. In de tuin is er een waterweg, veel bomen, waaronder een klimboom, plek om hutten te maken, een zandbak en sinds kort een buitenatelier. Daarnaast is er ook een groot speelplein met heel veel mogelijkheden.

Ook binnen zijn er veel avonturen te beleven. Creatief zijn kan in het atelier, spelen met de poppen kan in de binnen- boshut, toneelspelen, zingen en dansen als een superster doe je in ons theater. Of kom naar de ontdekkamer, waar je van alles kan onderzoeken. En even zin om te chillen, dat kan natuurlijk ook!

Heel speciaal zijn onze jaarlijkse grote activiteiten, zoals de halloweentocht, de kerstmarkt en het slaapfeestje

Dependance BSO & Zo:
Speciaal voor 8-plussers!

Gegevens dependance BSO & Zo
Schoollaan 2, 6241 BM in Bunde (in basisschool Franciscus). Anders dan BSO & Zo, is de dependance open op maandag, dinsdag en donderdag (na school). BSO & Zo Dependance is te bereiken via 06-5128 8870
Kijk hier voor de GGD inspecties van de dependance. 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisscholen

BS de Bundeling (Bunde)

BS St. Franciscus (Bunde)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Lindenlaan 73
6241 BB Bunde

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-8 jaar

* 8-12 jaar

Telefoonnummers

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang