Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Confetti

Buitenschoolse opvang Confetti

Op avontuur!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Confetti te komen chillen, kletsen en genieten. BSO confetti ligt in BS de Maaskei in Stein. Op woensdag, vrijdag en in vakanties zijn wij te vinden bij BSO De Triviant in Stein.

Elke dag feest!
Het is een hechte groep, waar je jezelf kunt zijn en waar we rekening houden met elkaar. Hier leren we samen werken, samen spelen en zelf oplossingen te vinden. Na school maken we het gezellig met kopjes thee en smaakwatertjes. Onder het fruit eten kan iedereen even zijn of haar verhaal kwijt.

Na al dat kletsen is het tijd voor actie!
Op het grote plein is genoeg te doen voor iedereen. We zijn dan ook elke dag buiten te vinden. Er is voldoende ruimte voor sport en spel activiteiten. Op het voetbalveld en basketbalveld veranderen we in professionele voetballers en basketballers. De bakkers onder ons maken de mooiste taarten in de zandbak en ook bij het klimrek kunnen we onze fantasie kwijt. Het grote grasveld met bomen, aan het plein, leent zich uitstekend voor een gezellige picknick. Het Steinerbos is onze buurman wat betekent dat we ons ook daar lekker kunnen uitleven. 

Ook binnen is er genoeg te beleven. We hebben een prachtige speelkeuken, waar flink wordt gekokkereld, in de bouwhoek kan er naar hartenlust worden gebouwd en gespeeld. Speelgoed en knutselmateriaal hebben wij voor alle leeftijden.

Ook worden er regelmatig activiteiten aangeboden. Zo knutselen we heel wat af, of bakken we wat lekkers om daar vervolgens heerlijk van te smullen, in de speelzaal spelen we toneel, dansen en zingen we of doen we sport en spel activiteiten. 
Na al dat spelen is het fijn om even op de bank te ploffen in onze gezellige zithoek, lekker knus zo onder een dekentje.
In de vakanties trekken we er graag op uit met de andere bso’s in Stein. We zijn dan vaak te vinden in het bos, de kinderboerderij, de speeltuin of een andere coole plek. Er is dus genoeg te beleven!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

OBS de Maaskei (Stein)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Dieterenstraat 2
6171 JK Stein

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

Een groep van 4-13 jaar.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30uur.

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.