Home » Locaties » Buitenschoolse opvang de Eik

Buitenschoolse opvang de Eik

Dé plek voor de actieve jeugd!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) de Eik te komen chillen, kletsen en genieten. BSO de Eik is gevestigd in Integraal Kindcentrum (IKC): de Eik in Nieuwstadt. Samen met de basisschool, Kinderdagverblijf de Eik en de peuteropvang bieden wij opvang en onderwijs op één plek!

IKC de Eik is een fantastisch nieuw pand. Lichte kleuren en grote ramen kenmerken deze locatie. Het ligt aan de rand van Nieuwstadt in het park met alle sportvoorzieningen en een groot natuurgebied naast de deur.

Wanneer uw kind hier naar school gaat, kan het zelf (of onder begeleiding) binnendoor naar de buitenschoolse opvang lopen. Dat is heel gemakkelijk!

Genieten van vrije tijd

Buitenschoolse opvang de Eik biedt uw kind veel! Denk bijvoorbeeld aan een aparte tv-hoek, computerplek, een écht atelier, bouwhoek, ‘chillplek’, voetbaltafel, meidenhoek, steppen, skeeleren etc. Teveel om op te noemen!

Iedere dag spelen we buiten. Lekker een frisse neus halen! En dat kan heel goed in deze natuurlijke omgeving!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

BS de Eik (Nieuwstadt)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Burg. Willemeplein 3
6118 EA Nieuwstadt

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

4-13 jaar

Openingstijden

maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur. In schoolvakanties van
08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Zwemles

* Voorschoolse opvang