Home » Locaties » Buitenschoolse opvang De Gouden Wereld

Buitenschoolse opvang de Gouden Wereld

Voor de echte natuurliefhebber!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) de Gouden Wereld te komen chillen, kletsen en genieten. BSO de Gouden Wereld vormt samen met peuterspeelopvang DynamiekBSO de Beestenbende en basisschool Dynamiek het Integraal Kindcentrum (IKC): Dynamiek, in Maastricht. Wanneer uw kind naar basisschool Dynamiek gaat, halen wij uw kind lopend op. Gaat uw kind naar een andere omliggende school? Dan wordt uw kind met een taxi opgehaald.

De Gouden Wereld is een bijzondere BSO! De locatie is vernoemd naar natuurspeelplaats ‘ de Gouden Wereld’ die bij de locatie ligt. Dat zegt het al: we zijn veel in de natuur te vinden!

En... Actie!

Hutten bouwen, mergel bewerken, spellen spelen: uw kind hoeft zich niet te vervelen! Tegenover de Gouden Wereld ligt de vrolijke kinderboerderij Daalhoeve, die we regelmatig bezoeken! We werken dan nauw samen met BSO de Beestenbende gelegen bij de kinderboerderij.

Het is zeker niet alleen ‘natuur’ dat deze locatie biedt. Uw kind kan ook hier lekker knutselen, lezen, toneelspelen of ‘chillen.’ Dat is ook buitenschoolse opvang!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisscholen

BS Emile Wesly (Maastricht)

BS Het Mozaiek (Maastricht)

BS JF Kennedy (Maastricht)

BS Manjefiek (Maastricht)

OBS Dynamiek (Maastricht)

BS El Habib (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Goudenweg 200
6216 TT Maastricht (Dousberg-Hazendans)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 2 groepen 4-13

Telefoonnummers

043 351 71 71

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang