Home » Locaties » Buitenschoolse opvang De Loft

Buitenschoolse opvang De Loft

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) De Loft te komen chillen, kletsen en genieten. Ook bieden we voorschoolse opvang (VSO) aan. BSO De Loft is gevestigd in Basisschool De Loft in Sittard.

Onlangs verhuisde basisschool de Hoefer van de Kleine Steeg naar de Berkenlaan in de wijk Ophoven in Sittard. Dat was ook de start van een nauwe samenwerking met kindpartners Spelenderwijs en MIK. De start van een nieuw kindcentrum. 

Bij dit kindcentrum hoort ook een naam die recht doet aan het KC. Een naam en bijpassend logo die we met veel trots nu wereldkundig kunnen maken. Het kindcentrum aan de Berkenlaan heet vanaf nu: KC De Loft!

‘’We zijn een kindcentrum dat groot is in ontwikkeling en persoonlijk in aandacht. We kijken buiten de muren van ons kindcentrum en brengen buiten naar binnen. Samen ontdekken we de wereld en de maatschappij en welke plek ieder hierin heeft. We bieden een veilige omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen, fouten maken hoort bij onze ontdekkingstocht. We kijken naar wat ieder nodig heeft en zijn er voor elkaar"

Alles kan en veel mag!

BSO is geen school, bij ons is het vrije tijd. Onze groepsruimte is een plek om even tot rust te komen en je verhaal over school te doen. Maar er is ook een uitdagend en ruim aanbod van afwisselende activiteiten en spelmogelijkheden; zoals toneel, koken, tuinieren, sporten, etc. Er zijn zat keuzemogelijkheden, omdat smaken nu eenmaal verschillen.

En een frisse neus? Die halen we ook dagelijks. Dat kan prima buiten bij de locatie, maar ook lekker in het stadspark, speelbos of de zorgboerderij in de directe omgeving. Als we een kleine groep hebben, kunnen we ook als activiteit gaan spelen bij BSO De Rode Loper of zij bij ons, wel zo gezellig.

Op onze website vindt u verdere informatie en kunt u ook een kostenberekening laten maken.

Wilt u vrijblijvend komen kijken? Dat kan, heel graag zelfs. Vraag via onze site een vrijblijvende rondleiding aan. U kunt daarbij een tijdstip aangeven wanneer het u uitkomt. 

Aangesloten basisscholen

KC De Loft (Sittard)

OBS Aan de Meule (Sittard)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Berkenlaan 52
6133 WZ Sittard

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-12 jaar

 

Telefoonnummers

06-5765 4495

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang