Home » Locaties » Buitenschoolse opvang de Triviant

Buitenschoolse opvang de Triviant

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) de Triviant te komen chillen, kletsen en genieten. BSO de Triviant vormt samen met basisschool de Triviant, OBS de Maaskei en BS Kerensheide, het Integraal Kindcentrum (IKC): De Triviant in Stein. Dit IKC met prachtige voorzieningen is een multifunctioneel centrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Chillen, kletsen en genieten!

Schoolgaande kinderen hebben eigen wensen met betrekking tot hun opvangomgeving. MIK vindt dat de buitenschoolse opvang mag aanvoelen als een tweede thuis. Een huiselijke sfeer en omgeving is hiervoor de basis.

Een plek om even tot rust te komen en je verhaal over school te doen. Maar ook een ruim aanbod aan afwisselende, uitdagende activiteiten. Zodat er iets te kiezen valt, omdat smaken nou eenmaal verschillen.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

BS de Triviant (Stein)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

De Halstraat 42
6171 HK Stein (Oud-Stein)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

Twee groepen van 4-13 jaar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Zwemles