Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Grote Helden

Buitenschoolse opvang Grote Helden

Huiselijkheid, uitdaging, actie en vermaak!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Grote Helden te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Grote Helden ligt aan het Bosspark in Sittard.

Bij BSO Grote Helden vinden wij kinderinspraak heel belangrijk. Het is tenslotte hun BSO! Samen met uw kind en de andere kinderen bepalen we dan ook het activiteitenaanbod en richten we samen de ruimtes in. Er is volop gelegenheid om lekker te chillen, of juist mee te doen aan sportieve- of creatieve activiteiten. Uw kind beslist wat het wil doen!

Maar wat echt super is aan deze locatie is...

De buitenruimte! Uw kind kan hier volop op trampolines springen, skaten, voetballen. Het kan niet op! In de vakanties voegen we vaak samen met BSO de Lahrhof

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

Kindcentrum Sittard (Sittard)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Bachstraat 51 a
6137 RX Sittard (Vrangendael)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 1 groep van 4-13 jaar

* 1 groep van 7+ jaar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.