Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Kerensheide

Buitenschoolse opvang Kerensheide

Voor elk kind wat wils!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Kerensheide te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Kerensheide ligt in KC Bonjour in Stein. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij bij locatie Kerensheide. Op woensdag, vrijdag en in vakanties zijn wij te vinden bij KC De Triviant in Stein.

BSO Kerensheide is een kleinschalige BSO waar kinderen zich thuis voelen. Na school nemen we de dag door en rusten we even uit aan onze grote keukentafel. Kinderen voelen zich al snel op hun gemak.

En... Actie!

Na een dag school willen we ook onze energie kwijt. En dat kan op het super grote plein! Daar is ruimte genoeg voor sport en spel. Lekker klimmen en klauteren in de klimtoestellen, een beetje chillen of turnen op de grasveldjes en heerlijk spelen in de grote zandbak. 

Ook binnen is er genoeg te doen. In de bouwhoek wordt er flink gebouwd en gespeeld met verschillende materialen. In de speelkeuken worden we verwend met allerlei lekkere baksels. Het is heerlijk knutselen aan de lange tafels. Voor het grotere knutselwerk kunnen we terecht in het atelier. Daar komt de kunstenaar in ons naar boven. We maken regelmatig gebruik van de speelzaal, waar we ons flink kunnen uitleven. Van het leerplein van school wordt veel gebruik gemaakt, spelen in de huishoek, bouwen in de grote ruimte, gebruik van het toneel of lekker ff niks doen.
Voor het betere chillwerk hebben we een gezellige zithoek, waar we neerploffen op de zitzakken of op de bank. 
In de vakanties trekken we er graag op uit met de andere bso’s in Stein. We zijn dan vaak te vinden in het bos, de kinderboerderij, de speeltuin of een andere coole plek.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisscholen

BS de Triviant (Stein)

KC Bonjour (Stein)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een school inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Langhaagweg 85
6171 BS Stein

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18.30 uur.

Groepsindeling

Twee groepen van 4-13 jaar. 

Van IKC de Triviant kunnen kinderen uit groep 6 tot en met 8 terecht op BSO Kerensheide. 

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.