Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Kerensheide

Buitenschoolse opvang Kerensheide

Voor elk kind wat wils!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Kerensheide te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Kerensheide ligt in BS Kerensheide in Stein. Op dinsdag en donderdag zijn wij bij locatie Kerensheide. Op maandag, woensdag, vrijdag en in vakanties zijn wij te vinden bij BS De Triviant in Stein.

BSO Kerensheide is een kleinschalige BSO waar kinderen zich thuis voelen. Na school nemen we de dag door en rusten we even uit aan onze grote keukentafel. Kinderen voelen zich al snel op hun gemak.

En... Actie!
Na een dag school willen we ook onze energie kwijt. En dat kan op het super grote plein! Daar is ruimte genoeg voor sport en spel. Lekker klimmen en klauteren in de klimtoestellen, een beetje chillen of turnen op de grasveldjes en heerlijk spelen in de grote zandbak. 

Ook binnen is er genoeg te doen. In de bouwhoek wordt er flink gebouwd en gespeeld met verschillende materialen. In de speelkeuken worden we verwend met allerlei lekkere baksels. Het is heerlijk knutselen aan de lange tafels. Voor het grotere knutselwerk kunnen we terecht in het atelier. Daar komt de kunstenaar in ons naar boven. We maken regelmatig gebruik van de speelzaal, waar we ons flink kunnen uitleven.
Voor het betere chillwerk hebben we een gezellige zithoek, waar we neerploffen op de zitzakken of op de bank. 
In de vakanties trekken we er graag op uit met de andere bso’s in Stein. We zijn dan vaak te vinden in het bos, de kinderboerderij, de speeltuin of een andere coole plek.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Aangesloten basisschool

BS Kerensheide (Stein)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Langhaagweg 85
6171 BS Stein

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Openingstijden

Dinsdag en donderdag na school tot 18.30uur.

Telefoonnummers

Groep 1: 06-1135 9538

Groepsindeling

Een groep van 4-13 jaar