Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Nielson

Buitenschoolse opvang Nielson

BSO met volop mogelijkheden!

We ontmoeten je graag in De Heeg. Een ruime, groene woonwijk in Maastricht. Daar vind je onze buitenschoolse opvang Nielson, voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar. We liggen in basisschool de Perroen en delen de gezellige speelzaal en de ruime speelplaats mét natuurtuin. 

Nieuw Kindcentrum
We zijn een belangrijk onderdeel van een nieuw Kindcentrum, dat gebouwd wordt (2019-2020) aan de Borghaag. Een toekomst bestendige locatie, die voldoet aan alle moderne eisen van een veilig en inspirerende ruimte voor primair onderwijs en (dag)opvang. Een plek waar kinderen hun horizon verbreden en de wereld om hen heen ontdekken. Ons hecht, actief en creatief team zorgt met oprechte aandacht voor het welzijn van alle kinderen. En zorgt voor een ruim aanbod aan afwisselende en uitdagende activiteiten. 

Op ontdekkingstocht in een veilige omgeving
Bij Nielson voelen kinderen zich veilig en vertrouwd. Onze vaste groep van pedagogische medewerkers heeft oog en oor voor verhalen en zorgt voor een ontspannen en warme sfeer. Met veel plezier en een glimlach op hun gezicht, bouwen de teamleden een vertrouwensband op met de kinderen. Ze stimuleren talentontwikkeling en het verleggen van grenzen. Bij Nielson krijg je de kans om te ontdekken, te beleven en te worden uitgedaagd. Nielson maakt het verschil!

Nieuwsgierig? Wij ook naar jullie!
Kom gerust een kijkje nemen, plan een vrijblijvende rondleiding of laat je kind(eren) gratis een dagje Nielson beleven. 

Voorschoolse Opvang 

Ouders kunnen maandag t/m vrijdag gebruik van maken van VSO tijdens schoolweken. In de ochtenden kunnen kinderen vanaf 7.30 uur tot 8.30 uur bij BSO Nielson gezellig hun dag starten en (indien gewenst) van een ontbijtje genieten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn. 

Indien je ook in de vakantie gebruik wil maken van vervroegde opvang, dan kun je dit apart inkopen vanaf 7.30 uur. De BSO is in de vakanties al vanaf 8.00 uur geopend.

Aangesloten basisscholen

OBS de Kring (Maastricht)

OBS de Perroen (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Rijksweg 70
6228 XZ Maastricht (Vroendaal)

Kindplanning (contracten)

Elly Verkaart
06- 1566 2781

Ouderportaal (incidentele opvang)

Locatiemanager

Anja Kastrop

Groepsindeling

* 4-8 jaar

* 8-12 jaar

Telefoonnummers

Tel. vast: 043-3671378
Groep 1: 06-2399 0502
Groep 2: 06-2564 2743

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang van maandag t/m vrijdag vanaf 7.30 uur tot 8.30 uur.