Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Oiga!

Buitenschoolse opvang Oiga!

Spannende activiteiten en veel plezier!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Oiga te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Oiga! is gevestigd in het prachtige gebouw in Eijsden, waar ook de basisscholen De Tangram en De Cramignon gevestigd zijn.

Wanneer uw kind naar een van deze twee basisscholen in Eijsden gaat, halen wij uw kind lopend op. Komt uw kind uit bijvoorbeeld Mesch of Oost- Maarland, dan wordt uw kind door een vaste taxi opgehaald.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Veel culturele- en sportieve activiteiten

De grote keuken leent zich perfect voor allerlei culinaire uitspattingen. De gymzalen staan garant voor een flink potje voetballen of andere sporten. Een actieve bso dus! En natuurlijk kan uw kind ook even lekker ‘chillen’ in de huiskamer. Ook dat is buitenschools opvang!

De locatie beschikt over een fijne buitenruimte en daar zijn we veel te vinden. Iedere dag even een frisse neus halen!

Dependance BSO Ciao Ciao:
Speciaal voor 7-plussers!

BSO Ciao Ciao is op maandag, dinsdag en donderdag na school geopend, speciaal voor de oudste kinderen. Deze dependance is gevestigd in en om de kantine van voetbalclub SVME aan de Pisartlaan 1 te Eijsden. Wij zijn een actieve BSO die lekker de natuur opzoekt.  BSO Ciao Ciao is te bereiken via 06-51488789.

Klik hier voor de GGD inspecties van de dependance.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Aangesloten basisscholen

ABB Tangram (Eijsden)

BS de Cramignon (Eijsden)

BS St. Jozef (Eijsden)

OBS Mesch (Eijsden)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Kramsvogel 42
6245 RE Eijsden

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-13 jaar

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.