Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Pluk!

Buitenschoolse opvang Pluk!

Vanwege de waterschade aan het gebouw van Basisschool In 't Park, wordt BSO Zevenplus tijdelijk samengevoegd met BSO Pluk! Wanneer BS In 't Park weer in gebruik wordt genomen, zal BSO Zevenplus daarnaartoe verhuizen. 

Opvang met een unieke binnen en buitenruimte!
Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Pluk! te komen chillen, spelen en genieten. BSO Pluk! is gevestigd in Susteren. Samen met het Kinderdagverblijf de Petteflet bieden wij opvang aan op de Beatrixlaan 23A in Susteren. 

BSO Pluk! is in 2018 geopend in een fantastisch vernieuwd pand. Lichte kleuren, grote ramen en een unieke binnen en buitenruimte kenmerken deze locatie. Zo is er een theater, een atelier, bouwhoek, ‘chillplek’, kookeiland, blote voetenpad, etc. Teveel om op te noemen! 

Een frisse neus halen? Dat doen wij zeker, iedere dag gaan wij naar buiten toe via het raam (!) en spelen we heerlijk in onze stoere buitenruimte!

BSO Pluk! is alle schooldagen geopend voor en na schooltijd. Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de zevenplus-kinderen van BSO Pluk! naar hun nieuwe BSO Zevenplus, en is de opvang bij BSO Pluk! dus gericht op kinderen van 4 t/m 7 jaar. Wanneer BSO Zevenplus vol zit, blijven de jongste zevenplussers lekker bij BSO Pluk! Op woensdag, vrijdag, vakantiedagen en studiedagen is BSO Zevenplus niet open, dan worden álle kinderen van 4 t/m 12 jaar opgevangen bij BSO Pluk!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Aangesloten basisscholen

BS In ’t Park (Susteren)

OBS de Springdonk (Susteren)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Beatrixlaan 23 A
6114 CA Susteren

Kindplanning (contracten)

Shira Fruitman
06- 5796 1598

Ouderportaal (incidentele opvang)

Locatiemanager

Annemiek van Houten

Telefoonnummers

Groep 1: 06-5708 1134
Groep 2: 06-5737 1724

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.00u/18.30u.

In schoolvakanties van 08.00u tot 18.30u.