Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Pluk!

Buitenschoolse opvang Pluk!

Opvang met een unieke binnen en buitenruimte!
Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Pluk! te komen chillen, spelen en genieten. BSO Pluk! is gevestigd in Susteren. Samen met Kinderdagverblijf De Petteflet bieden wij opvang aan op de Beatrixlaan 23A in Susteren. 

BSO Pluk! is een fijne locatie waar je je thuis voelt en creatief kunt zijn. Lichte kleuren, grote ramen en een unieke binnen- en buitenruimte kenmerken deze locatie. Zo is er een theater, een atelier, bouwhoek, ‘chillplek’, kookeiland, blote voetenpad, etc. Teveel om op te noemen! 

Een frisse neus halen? Dat doen wij zeker, iedere dag gaan wij naar buiten toe via het raam (!) en spelen we heerlijk in onze stoere buitenruimte!

BSO Pluk! is alle schooldagen geopend voor en na schooltijd. Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de zevenplus-kinderen van BSO Pluk! naar onze dependance BSO Zevenplus. Deze dagen is de opvang bij BSO Pluk! dus gericht op kinderen van 4 t/m 7 jaar. Wanneer BSO Zevenplus vol zit, blijven de jongste zevenplussers gezellig bij BSO Pluk! Op woensdag, vrijdag, vakantiedagen en studiedagen is BSO Zevenplus niet open, dan worden álle kinderen van 4 t/m 12 jaar opgevangen bij BSO Pluk!

Dependance BSO Zevenplus:
speciaal voor zevenplussers! 

Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om bij Buitenschoolse opvang (BSO) Zevenplus te komen chillen, spelen, genieten én om stoere avonturen te beleven. BSO Zevenplus is er voor álle 7+ kinderen van openbare basisschool de Springdonk en basisschool In ’t Park. Het ontwerp van deze mooie, nieuwe locatie is zelfs bedacht door de zevenplussers van BSO Pluk!, dus helemaal afgestemd op hun eigen wensen en interesses! 

BSO Zevenplus is gevestigd aan Reinoud van Gelderstraat 63 in Susteren. De BSO is tijdens schoolweken geopend op maandag, dinsdag en donderdag na school. Op woensdag, vrijdag, studiedagen en in schoolvakanties voegen we BSO Zevenplus samen met BSO Pluk!. De opvang is dan aan de Beatrixlaan 23a (BSO Pluk!). BSO Zevenplus is te bereiken via telefoonnummer 06-17031888 of 06-51383469. 
Bekijk hier de GGD-inspecties van BSO De Zevenplus.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisscholen

BS In ’t Park (Susteren)

OBS de Springdonk (Susteren)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Beatrixlaan 23 A
6114 CA Susteren

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.00u/18.30u.

In schoolvakanties van 08.00u tot 18.30u.