Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Ratjetoe 2

Buitenschoolse opvang Ratjetoe 2

Kleinschalige opvang voor het actieve en creatieve kind!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Ratjetoe 2 te komen chillen, kletsen en genieten. Ratjetoe 2 is gevestigd in basisschool Swentibold in Born.

BSO Ratjetoe 2 werkt nauw samen met BSO Ratjetoe aan de Jan van Salmstraat. Hoewel de locatie in de school ligt, heeft het een knusse en huiselijke uitstraling. School is snel vergeten! Uw kind beslist zelf wat het wil doen. Lekker sporten in de gymzaal? Buiten spelen op het grote terrein? Schilderen, timmeren of gewoon lekker chillen? Het kan allemaal bij BSO Ratjetoe 2!

Gezellige (beesten)boel!

De apen, wallabies, vogels, herten en ezels van Kasteelpark Born zijn onze directe buren. Ze roepen de hele dag naar ons: of we op bezoek komen (schattig he!). Dat doen we dan ook regelmatig!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! 

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

BS Swentibold (Born)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Putstraat 107
6121 LH Born

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één groep van 4 t/m 7 jaar

* één groep van 8 t/m 12 jaar

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18.30 uur. 

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Woensdag (en schoolvakanties) vindt de opvang plaats in BSO Ratjetoe aan de Jan van Salmstraat.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang (vindt plaats bij Ratjetoe 1)

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.