Home » Locaties » Buitenschoolse opvang St. Pieter

Buitenschoolse opvang St. Pieter

Opvang met een gevarieerd sport- en spelaanbod!

Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) St. Pieter te komen chillen, kletsen en genieten. De locatie  grenst aan basisschool St. Pieter in Maastricht en werkt veel samen met BSO Villa Kakelbont aan de Grote Looierstraat.

Gezelligheid op en top!

Bij BSO St. Pieter kan jouw kind van alles doen. Lekker muziek luisteren of schilderen in de ‘crea-kelder’? Stoeien in het stoeihok? Buiten rennen en fietsen? Het kan allemaal! En natuurlijk is er ook genoeg tijd om ‘even niets te doen.’ Gewoon even met een boekje op de bank. Ook dat is buitenschoolse opvang!

De locatie maakt gebruik van het riante speelplein van de basisschool. Hier kan jouw kind lekker zijn energie kwijt!

Sportgroep: klaar voor de start....?!

De sportgroep is speciaal gericht op sport en beweging in sportclub De Pellikaan in Maastricht (aangesloten bij BSO St. Pieter en BSO Montessori). Onze sport-pedagogisch medewerkers staan te trappelen om de kinderen na school en in vakanties een actief BSO-programma aan te bieden. En niet zomaar eentje... Een kleine greep uit de mogelijkheden die we hebben: tennissen op de professionele tennisbanen, klauteren, rennen en scoren in de gymzaal, voetjes van de vloer in de danszaal, de fitnessaparaten ontdekken, een frisse neus halen buiten op het sportterrein of een duik nemen in het zwembad. Met een steeds wisselend aanbod aan sportieve activiteiten hoeven kinderen zich geen seconde te vervelen en kunnen ze lekker hun energie kwijt. Na school krijgen de kinderen een (gezond) tussendoortje om vervolgens een sportoutfit aan te trekken en samen met de medewerkers er een sportieve, actieve en vooral geweldige middag van te maken! Klaar voor de start.....?! 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Aangesloten basisschool

BS St. Pieter (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Burg. Ceulenstraat 60
6212 CT Maastricht (Villapark)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-13 jaar

Telefoonnummers

Groep 1: 06-4328 5209
Groep 2: 06-2376 6270
Groep 3: 06-1109 0117

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18.30 uur.

Woensdag en vrijdag kunnen de kinderen terecht bij BSO Villa Kakelbont.

In vakanties is BSO St. Pieter open van 08.00 tot 18.30 uur.

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.