Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Tinkeltime

Buitenschoolse opvang Tinkeltime

Bewegen, leuke activiteiten én lekker actief bezig zijn

Een groepje kinderen is lachend bezig om zich te verkleden in gekke kleren. In een grote speelruimte spelen kinderen enthousiast tikkertje en een andere groep is net naar buiten vertrokken om te gaan voetballen. De kinderen die naar BSO Tinkeltime in Geleen gaan, hoeven zich geen seconde te vervelen. De weekplanning staat altijd bol van de leuke activiteiten. Bakken, knutselen, skeeleren, naar de speeltuin of judoën: niets is ons te gek. Dat kinderen lekker actief bezig zijn en veel bewegen vinden we belangrijk. Even los komen van de drukke schooldag!

BSO Tinkeltime in het kort

  • Buitenschoolse opvang in huiselijke sfeer
  • Een weekplanning vol leuke activiteiten
  • Veel aandacht voor bewegen en sport

Veel buitenspelen en bewegen

Elk kind mag doen waar hij zelf zin in heeft. Maar ons vrolijke team organiseert zulke leuke activiteiten, dat kinderen staan te springen om mee te doen. Ouders ontvangen elke week een activiteitenplanning en we bedenken steeds nieuwe dingen. We gaan zoveel mogelijk naar buiten en zijn vaak te vinden bij onze buren: speeltuin ‘t Weike en basisschool De Blinker. In de gymzaal en op de speelplaats van de school kunnen we lekker voetballen of lasergamen. Bovendien maken we graag uitstapjes, naar het bos, de bioscoop of Ballorig bijvoorbeeld.

“Lekker naar buiten en samen erop uit”

Lichte ruimtes voor spel en rust

BSO Tinkeltime heeft twee groepen: één voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en één voor 7 tot en met 12-jarigen. Kinderen van basisscholen uit heel Geleen zijn van harte welkom en onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen zelf op bij hun school. Ons gebouw is ruim, licht en huiselijk ingericht. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen in het atelier, de bouwhoek, de poppenhoek en de relax-ruimte. Bovendien is er een aparte speelruimte waar ze heerlijk kunnen ravotten. En wie graag zelf wil spelen of huiswerk moet maken, kan zich even terugtrekken in een rustige ruimte.

Elk kind wordt écht gezien

Bij BSO Tinkeltime wordt elk kind écht gezien. We houden de ontwikkeling van je kind goed in de gaten. Kinderen én ouderen weten ons te vinden als er iets is. Maar bovenal zorgen we dat elke dag een feestje is. Bij BSO Tinkeltime is altijd iets leuks te beleven!

Voorschoolse opvang bij VSO 't Heuvelke

Bij BSO Tinkeltime is ook de mogelijkheid om voorschoolse opvang af te nemen bij basisschool 't Heuvelke. De voorschoolse opvang wordt aangeboden voordat de school begint van 07.30 tot 08.30 uur. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze afdeling planning, zij helpen u graag verder. 
Klik hier voor de GGD-inspectie van VSO 't Heuvelke

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding bij ons in. 

Aangesloten basisscholen

BS 't Heuvelke (VSO locatie Dhaliastraat) (Geleen)

BS de Driesprong (Geleen)

BS de Duizendpoot (Geleen)

SBO-Geleen (Geleen)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Eloystraat 1
6166 XM Geleen (Oud-Geleen en Haesselderveld)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 4-8 jaar

* 8-12 jaar

Telefoonnummers

Tel. vast: 046- 4759977
Groep 1:06-2563 8128
Groep 2: 06-2563 8129

Openingstijden

maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.
VSO van 07.30u tot 08.30u.

In schoolvakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voorschoolse opvang 't Heuvelke (Dhaliastraat).