Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Villa Kakelbont

Buitenschoolse opvang Villa Kakelbont

Het bruisende middelpunt van de binnenstad!

Kinderen van 4 tot 8 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Villa Kakelbont te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Villa Kakelbont is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC): Binnenstad. Het is een prachtig monumentaal pand in hartje binnenstad Maastricht.

BSO Villa Kakelbont zit in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Juliana. De doorstroom van het kinderdagverblijf naar de buitenschoolse opvang, is dan ook een makkelijke stap voor jouw kind.

Gezellig samen

Wij werken nauw samen met basisschool OBS Binnenstad. Na school wandelen wij samen door het prachtige Jekerkwartier naar Villa Kakelbont en dekken we samen de tafel. Even een lekker ontspannen moment aan tafel. Je kind kan daarna zelf beslissen wat het wil doen.

Een stadstuin om trots op te zijn

Jouw kind heeft in onze stadstuin veel ruimte om zich buiten lekker uit te leven! Ook zijn we veel te vinden in het aangrenzende stadspark. Buiten spelen is fijn en gezond dus dat doen we iedere dag!

De oudere kinderen van 8 tot 13 jaar gaan naar BSO Villa Max, onze locatie in het gebouw van OBS Binnenstad: gezelligheid op en top!

Zwemlessen

Bij Zenden in de binnenstad kan jouw kind tevens zwemlessen volgen om binnen BSO tijd met een klein groepje het zwemdiploma te halen. Deze zwemlessen zijn iedere donderdag van 15.00 tot 15.30 uur. Via een online zwemvolgsysteem kun je volgen hoe goed jouw kind het doet. Ook krijgt ieder kind een zwemtasje erbij. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over prijzen? Laat het ons weten! 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Aangesloten basisschool

OBS Binnenstad (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Grote Looiersstraat 23
6211 JH Maastricht (Jekerkwartier)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Telefoonnummers

Groep 1: 06-3455 1618
Groep 2: 06-2563 8130

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.
In vakanties van 08.00 tot 18.30 uur