Home » Locaties » Buitenschoolse opvang Villa Max

Buitenschoolse opvang Villa Max

Stoere buitenschoolse opvang voor oudere kinderen!

Kinderen van 8 tot 12 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang (BSO) Villa Max te komen chillen, kletsen en genieten. BSO Villa Max is gevestigd in Integraal Kindcentrum (IKC): Binnenstad.

Elke dag een nieuw avontuur!

De inrichting en activiteiten zijn afgestemd op het oudere kind. Jouw kind kan zijn wie het is en maakt de wereld zelf! 

Dansen, voorlezen, schaken, bouwen, filmen, experimenteren, overleggen, timmeren, hutten bouwen, spetteren in modderplassen, ravotten in het stadspark: alles kan bij BSO Villa Max!

Zwemlessen

Bij Zenden in de binnenstad kan jouw kind tevens zwemlessen volgen om binnen BSO tijd met een klein groepje het zwemdiploma te halen. Deze zwemlessen zijn iedere donderdag van 15.00 tot 15.30 uur. Via een online zwemvolgsysteem kun je volgen hoe goed jouw kind het doet. Ook krijgt ieder kind een zwemtasje erbij. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over prijzen? Laat het ons weten! 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Aangesloten basisschool

OBS Binnenstad (Maastricht)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat MIK:

  • het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • opvang biedt op de 7 wettelijke studiedagen die een shcool inplant in een schooljaar.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Begijnenstraat 11
6211 JR Maastricht (Jekerkwartier)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag na school tot 18.30 uur.
In vakanties van 08.00 tot 18.30 uur