Home » Locaties » Buitenschoolse opvang De Avonturier

Buitenschoolse opvang De Avonturier

Klaar voor een nieuw avontuur?! 

De naam van de BSO verklapt natuurlijk al een heleboel. Namelijk dat we allemaal avonturiers zijn! De kinderen (en natuurlijk ook de pedagogisch medewerkers) binnen deze gezellige, kleinschalige groep zijn nieuwsgierig en ontdekken graag nieuwe dingen. Daarom zorgen we bij BSO De Avonturier ook voor een uitdagende omgeving en bieden spel- en speelmateriaal aan die de ontwikkeling en creativiteit stimuleert. Maar eerst… eten en drinken we samen na school een gezond tussendoortje terwijl we even gezellig bijkletsen. Daarna gaan we meestal lekker actief bewegen. Het ligt er maar net aan waar je zin in hebt, want dat bepaal jij als avonturier lekker zelf.

Buiten

We zijn ook vaak buiten te vinden op de fijne (vernieuwde) speelplaats van de school. Perfect om nieuwe avonturen te beleven in de frisse buitenlucht. Je mag zelf kiezen waar je speelt en vies worden vinden wij niet erg. Regelmatig zullen we lekker buiten picknicken. Ga jij ook graag op ontdekkingsreis buiten, dan ga je het hier geweldig vinden.

Samenwerking school en BSO Ratjetoe

We werken nauw samen met de basisschool en dat is fijn. Want zo is er een doorgaande lijn tussen onderwijs en opvang. Tijdens vakanties vinden de avonturen plaatsen bij onze andere BSO ’Ratjetoe 1’ in Born en dat is altijd dolle pret. Want avonturen zijn overal!

Nieuwsgierig?

Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf.

 

Aangesloten basisschool

BS Het Avontuur (Buchten)

Elke BSO is gekoppeld aan 1 of meerdere scholen. Als een school is aangesloten bij MIK, wil dit zeggen dat:

  • MIK het vervoer verzorgt van betreffende scholen naar de BSO. Dit kan te voet, per fiets of taxi en is per school verschillend geregeld.
  • MIK rekening houdt met vakantie- en sluitingsdagen van desbetreffende scholen. MIK is op deze dagen geopend.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Ankersweg 52C
6122 ET Sittard-Geleen (Buchten)

T 06-40761184

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling:
BSO is gevestigd in groepsruimte van PO en bestaat uit 1 basisgroep.

Telefoonnummers

06-40761184

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.30-18.30 uur

Wilt u opvang op dagen die wij momenteel niet zijn geopend? Dan kunt u dit bij uw aanmelding of bij onze planning kenbaar maken. Bij voldoende interesse en daadwerkelijke aanmeldingen kan er een aanpassing in de openstelling plaatsvinden.