Home » Locaties » Kinderdagverblijf Manjefiek

Kinderdagverblijf Manjefiek

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij KDV Manjefiek! Elk kind zit in een vaste groep KDV groep (0-4 jaar) of in onze peutergroep (2-4 jaar). Ons KDV is kleinschalig, kleurrijk en heeft een rustige sfeer waarbinnen de kinderen kunnen spelen, ontdekken en leren samen met anderen. 

KDV Manjefiek is onderdeel van het Kindcentrum Manjefiek waar ook de basisschool, buitenschoolse opvang en peuteropvang bij horen. We bieden opvang voor kinderen van 0 - 13 jaar op één locatie. Dat is fijn en vertrouwd voor kinderen. We organiseren samen activiteiten en zijn allemaal betrokken bij elkaar. Zo kunnen we de ontwikkeling van elk kind goed volgen en spelen daar samen op in. Eén plek voor een fijne schooltijd, waar kinderen hun hele leven met plezier op terugkijken. 

Het is Manjefiek!

We hebben een mooi ruim lokaal, met aandacht ingericht voor zowel baby’s, hummels als peuters, de kinderen kunnen naar hartenlust ontdekken. Zoals onder andere: snoezelen, bouwen, gymmen, koken, creatief bezig zijn, spelen in de huishoek: kortom de mogelijkheden zijn eindeloos!

Iedere dag gaan we ook naar buiten. Buiten spelen is leuk en gezond! Heeft de zon een dagje vrij en komt de regen om de hoek kijken? Geen probleem! Wij vermaken ons ook in de gezellige speelzaal, die wij delen met ons kindcentrum.  

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op de meeste locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Heerlijk samen rond een thema taal verrijken, materialen ontdekken, zingen, lezen en nog véél meer! Op deze manier verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Schildruwe 1
6218 VC Maastricht (Malberg)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* KDV (6 weken tot 4 jaar)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur