Home » Locaties » Kinderdagverblijf Juliana

Kinderdagverblijf Juliana

Monumentaal pand waar ieder kind zich de koning te rijk voelt!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) de Juliana te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. Een monumentaal pand gesitueerd in het Jekerkwartier in Maastricht, grenzend aan het stadspark. KDV Juliana heeft karakter en een geschiedenis van ruim 102 jaar.

Een tweede thuis

Bij Juliana doen we daar alles aan door de persoonlijke benadering en de intieme en huiselijke sfeer waardoor uw kind zich direct thuis zal voelen.

Supertrots zijn wij op onze prachtige grote stadstuin! Uw kind kan zich hier naar hartenlust uitleven! En voor de allerjongsten beschikt kinderdagverblijf Juliana over een aparte babytuin. Zo kan uw baby in een veilige, afgesloten omgeving de buitenomgeving ontdekken. Dat is prettig!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Interesse in peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal)?
Waarbij 2 t/m 4-jarige kinderen spelenderwijs veel leren, ontdekken én vriendjes maken? Dan kunt u terecht bij onze peuteropvang Sint Pieter.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Grote Looiersstraat 23
6211 JH Maastricht (Jekerkwartier)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* twee babygroepen (0-2,5 jaar)

* twee peutergroepen (2-4 jaar)

* twee verticale groepen (0-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie