Home » Locaties » Kinderdagopvang De Lindenburcht

Kinderdagverblijf de Lindenburcht

Huiselijke kinderopvang

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Lindenburcht te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. Kinderdagverblijf (KDV) De Lindenburcht ligt naast basisschool De Bundeling en nabij basisschool Franciscus. In dit pand is ook de buitenschoolse opvang BSO & Zo gevestigd.

Veilig de wereld verkennen!

In ons kinderdagverblijf vinden we het belangrijk dat ieder kind zich fijn en geborgen voelt. Voor de baby’s zorgen we voor een veilige, rustige omgeving waarin ze zich geborgen voelen en als ze er klaar voor zijn geprikkeld worden om de wereld om zich heen verder te ontdekken.
Pedagogisch medewerkers hebben de uitgebreide scholing babyspecialisme gevolgd.

Spelen, ontdekken en leren

Plezier maken! Dat is wat we doen bij de peuters. We maken veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Op avontuur!

De inrichting van het kinderdagverblijf is afgelopen jaar vernieuwd en alles heeft een frisse, moderne look gekregen. Voor de peuters is er een bouwhoek, een heus atelier met schildersezels, een hele grote poppenhoek en een rustig plekje om een boekje te lezen. Ook de buitenruimte heeft een metamorfose ondergaan. Het resultaat: een avonturen- en ontdektuin! Veel groen, een loopbrug, een waterstraat in de zandbak, een fietsparcour,  kruidentuintje, een speelhuisje en voor de baby’s hun eigen, afgeschermde stukje tuin met gras en zandbak. Er wordt dan ook heel veel buiten gespeeld.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Lindenlaan 73
6241 BB Bunde

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling:

*één babygroep (0-2,5 jaar)

*één peutergroep (2-4 jaar)

*één verticale groep (0-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

maandag t/m vrijdag 07.30 uur tot 18.00 uur.