Home » Locaties » Kinderdagverblijf Aelse

Kinderdagverblijf Aelse

Een droom van een kinderdagverblijf

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Aelse (voorheen Villa Regenboog) te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Aelse is gevestigd in een prachtig modern pand in het centrum van Elsloo.

Een tweede thuis

Bij KDV Aelse kan uw kind lekker schilderen, bouwen, spelen, ontdekken en dromen. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw kind zich prettig voelt bij ons. Het kinderdagverblijf moet een ‘tweede thuis’ zijn. Het enthousiaste team doet er dan ook alles aan om uw kind dit gevoel te geven!

En is uw kind al wat ouder en gaat het bijna naar school? Dan kan het al spelenderwijs kennismaken met de ‘grote school’ en de buitenschoolse opvang (BSO) BSO Aelse. De BSO zit namelijk in hetzelfde pand, dus daar nemen we af en toe een kijkje.

Iedere dag zijn we buiten. Lekker een frisse neus halen! En dat kan prima in de mooie buitenruimte die de locatie biedt.

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelpezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!). 

We werken nauw samen met onze kindpartners. Ons aanbod wordt afgestemd met onze collega’s van de peuterspeelzaal en de basisschool. Ook vieren we samen sinterklaas, kerst, nationaal schoolontbijt en andere feestelijke activiteiten. Zo creeëren we een soepele overgang van baby naar peuter naar kleuter. 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Joannes Riviusstraat 4
6181 BT Elsloo

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 2 groepen van 0-4 jaar

* 2 groepen 2-4 jaar

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.
Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie