Home » Locaties » Kinderdagverblijf Amby

Kinderdagverblijf Amby

Opvang met vele faciliteiten!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Amby te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Amby vormt samen met buitenschoolse opvang Amby, peuteropvang Amby en de basisschool, het Integraal Kindcentrum (IKC): Amby in Maastricht. 

Knus en vertrouwd

Doordat we onderdeel zijn van een IKC, biedt het uw kind vele faciliteiten. De jongste kinderen gaan naar de vertrouwde baby opvang van 0 tot 2,5 jaar. De kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen zich hier volop ontwikkelen in de peutergroepen.

Lekker creatief aan de slag in de knutselruimte? Bakken in de daarvoor bestemde keuken? Buiten spelen op het ruime buitenterrein? Het kan allemaal bij Kindcentrum Amby.

En, actief als we zijn, trekken we er ook regelmatig op uit!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Koninginnestraat 2a
6225 BR Maastricht (Amby)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 2 babygroepen van 0-2,5 jaar

* 2 peutergroepen van 2-4 jaar

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie