Home » Locaties » Kinderdagverblijf Berg

Kinderdagverblijf Berg 

Gezelligheid op en top!

KDV Berg (voorheen peuteropvang 't Gauzeheukske) maakt onderdeel uit van Kindcentrum Berg. Peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, alles onder één dak. Naast OBS Berg.

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom! Ontmoet onze kdv groep (0-4 jaar) en onze peutergroep (2-4 jaar). Samen op ontdekkingstocht: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! De kids hier weten wel hoe ze avonturen moeten beleven. 

En……. Actie!

Er zijn hier hele mooie ruimtes waar de kids naar hartelust kunnen spelen. Zo is er een veilige, afgesloten buitenruimte waar we vaak fietsen, glijden en in de zandbak kastelen bouwen en zandtaartjes maken (cool he!).

Ook binnen is het dikke pret!

Heeft de zon een dagje vrij en komt de regen om de hoek kijken? Geen probleem! Wij vermaken ons zeker weten in de gezellige speelzaal, die wij delen met onze vriendjes en vriendinnetjes van de Buitenschoolse opvang (die 's middags altijd in het gebouw aanwezig zijn). Hebben we zin om creatief te zijn? Dan gaan we naar ons ruime knutselatelier waar de kleine kunstenaars de meest mooie kunstwerken maken. Knippen, plakken, kleuren en verven, je weet niet wat je ziet.

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op de meeste locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Heerlijk samen rond een thema taal verrijken, materialen ontdekken, zingen, lezen en nog véél meer! Op deze manier verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Maar eerst…. genieten bij KDV Berg

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per gemeente vindt u hier.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Valkenburgerstraat 113C
6325 BM Berg en Terblijt

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één verticale groep (0-4 jaar)

* één VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur