Home » Locaties » Kinderdagverblijf Broekhem

Kinderdagverblijf Broekhem

Opvang met speciale baby-, hummel- en peuteractiviteiten!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Broekhem te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Broekhem is een gezellig en kleinschalig kinderdagverblijf in Valkenburg. 

Lekker snoezelen

De groepsruimtes zijn zo ingericht dat er volop gebouwd, geknutseld en gespeeld kan worden. De allerjongsten kunnen bijvoorbeeld lekker snoezelen op de snoezelmat. Ook de activiteiten worden veelal leeftijdsgericht aangeboden. Uw baby heeft tenslotte iets anders nodig dan uw peuter!

Iedere dag gaan we naar buiten. Heerlijk de frisse lucht in! Buiten spelen kan dan ook prima bij deze locatie en regelmatig trekken we er even op uit!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Groep 1; babygroep
Groep 2; peutergroep
Groep 3; BIBA peuteropvang (voormalige peuterspeelzaal)

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Keelstraat 3
6301 XT Valkenburg (Stoepert)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één babygroep (0-2,5 jaar)

* één peutergroep (2-4 jaar)

* één VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie 

* Peuteropvang van 8.30 - 12.30 uur