Home » Locaties » Kinderdagverblijf de Eik

Kinderdagverblijf de Eik

Alle voorzieningen onder één dak!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) de Eik te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV de Eik is gevestigd in Integraal Kindcentrum (IKC): de Eik in Nieuwstadt. 

IKC de Eik is een fantastisch nieuw pand. Lichte kleuren en grote ramen kenmerken deze locatie. Het ligt aan de rand van Nieuwstadt in het park met alle sportvoorzieningen en een groot natuurgebied naast de deur.

Grenzen ontdekken en verleggen

In KDV de Eik stimuleren we uw kind met groepsdoorbrekende activiteiten zijn of haar grenzen te verleggen. Zo kan uw kind, wanneer het hier zelf aan toe is, ook eens gaan spelen bij de peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal) of koekeloeren bij buitenschoolse opvang de Eik.

Iedere dag maken we gebruik van de inpandige gymzaal waar we leuke beweegspelletjes organiseren. Heerlijk bewegen en stoeien!

Ook zijn we elke dag buiten te vinden in de omheinde buitenspeelruimte of gaan we op pad met de ‘Kiddybus’, een super grote kinderwagen. Lekker een frisse neus halen! En dat kan heel goed in deze natuurlijke omgeving!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Burg. Willemeplein 3
6118 EA Nieuwstadt

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één verticale groep (0-4 jaar)

één VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Groep 1: 06-2909 2663
Groep 2: 06-5702 3251

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30u tot 18.00u.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30u.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie 

* Peuteropvang van 8.30 - 12.30 uur