Home » Locaties » Kinderdagverblijf de Petteflet

Kinderdagverblijf de Petteflet

Altijd een vertrouwd gezicht! 

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) de Petteflet te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV de Petteflet is een kleinschalig kinderdagverblijf in Susteren. We ‘wonen’ in een gebouw met vele grote ramen. Heel veel licht binnen!

Huiselijk en vertrouwd

Doordat het kinderdagverblijf maar uit twee groepen bestaat, voelt het direct huiselijk en vertrouwd. De allerjongsten bieden wij zo een rustige omgeving, terwijl peuters hun energie heerlijk kwijt kunnen in de grote centrale speelhal of buiten.

Iedere dag gaan we naar buiten. Heerlijk de frisse lucht in! Buiten spelen kan dan ook prima bij deze locatie en regelmatig trekken we er even op uit!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

 

 

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Beatrixlaan 23 A
6114 CA Susteren

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 2 groepen van 0-4 jaar

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie