Home » Locaties » Kinderdagverblijf De Wereldster

Kinderdagverblijf De Wereldster 

Opvang met vele faciliteiten!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) De Wereldster te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV De Wereldster is een gezellig kinderdagverblijf in Meerssen.

Ontdekkingstocht

De allerjongsten kunnen de wereld om zich heen ontdekken in de speciaal ingerichte babyhoeken. Dat geeft rust en vertrouwen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal aanwezig dus ook uw peuter kan hier fantastisch spelen.

KDV De Wereldster is verdeeld over twee gebouwen met in beide gebouwen twee groepen. De groepen grenzen met de tuin aan elkaar, waardoor uw kind al spelend contact kan maken met de ‘buren.’

De locatie heeft, naast de babyhoeken, ook nog een ravotruimte om lekker stoom af te blazen en biedt hoeken om te verkleden, te bouwen, of te ‘koken.’

Iedere dag gaan we naar buiten. Heerlijk de frisse lucht in! Buiten spelen kan dan ook prima bij deze locatie en regelmatig trekken we er even op uit!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Pastoor Dominicus Hexstraat 12
6231 HG Meerssen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* 2 groepen van 0-2,5 jaar

* 2 groepen van 2-4 jaar

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie 

* Peuteropvang van 8.30 - 12.30 uur