Home » Locaties » Kinderdagverblijf de Wigwam

Kinderdagverblijf de Wigwam

Kinderdagverblijf met prachtige babysnoezelruimte en babytuin!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) de Wigwam te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. De locatie ligt aan de randweg Geleen-Stein en naast station Geleen- Lutterade.

Knus en gezellig

Bij KDV de Wigwam zoomen we echt in op de leeftijd van uw kind. De allerjongsten brengen de dag door in een kleinschalige en vertrouwde babygroep. Hier is veel rust, regelmaat en aandacht voor uw baby. Speciaal voor de jongsten heeft de Wigwam een prachtige babysnoezelruimte en babytuin. Alle aandacht en comfort voor uw baby dus!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Borrekuilstraat 1
6163 AA Geleen (Lindenheuvel)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* twee babygroepen (0-2,5 jaar)

* twee peutergroepen (2-4 jaar)

* één VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

* Vroege opvang is, bij voldoende belangstelling, mogelijk vanaf 07.00 uur.

Extra aanbod

*Voor- en Vroegschoolse Educatie