Home » Locaties » Kinderdagverblijf Kwik & Flup

Kinderdagverblijf Kwik & Flup

Vele voorzieningen voor uw kind!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Kwik & Flup te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Kwik & Flup is gevestigd in het prachtige gebouw in Eijsden, waar ook de basisscholen De Tangram en De Cramignon gevestigd zijn.

Rust en vertrouwen

Bij kinderdagverblijf Kwik & Flup zit uw kind in een vaste groep. Dat biedt rust en is prettig en vertrouwd. Natuurlijk zetten we deuren weleens open en kan uw kind spelen bij ‘ de buren.’ 

De locatie is ruim en biedt vele mogelijkheden voor uw kind. Snoezelen, bouwen, gymmen, koken, poppenhoek, knutselhoek: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Iedere dag gaan we naar buiten. Buiten spelen is leuk en gezond! In de uitdagende buitenruimte kan uw kind lekker alle energie kwijt. Of we trekken erop uit met de bakfiets. Kinderen vinden dat prachtig!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Kramsvogel 42
6245 RE Eijsden

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één babygroep (0-2 jaar)

* één peutergroep (2-4 jaar)

* één verticale groep (0-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie