Home » Locaties » Kinderdagverblijf Plons

Kinderdagverblijf Plons

Prachtig kinderdagverblijf in hartje Maastricht!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Plons te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Plons vormt samen met de Buitenschoolse opvang en Peuteropvang Montessori onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC): Montessori in hartje Maastricht. 

Bij KDV Plons kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. De allerjongsten in de 0-2 jarigen groep en buiten in de eigen baby- en hummeltuin. De peuters kunnen heerlijk ontdekken en avonturen beleven. Iedere dag zijn we buiten. Lekker een frisse neus halen! En dat kan prima in de mooie buitenruimte die de locatie biedt.

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Plons 2 - Babygroep 0-2 jaar

Plons 2 is een dependance van Kinderdagverblijf Plons. Meer weten over de werkwijze op onze dependance? Neem dan gerust contact met ons op. Vragen over beschikbare opvang, tarieven etc? Neem dan contact op met onze afdeling planning via het contactformulier

Let op: Plons 2 bevindt zich op de locatie: Capucijnengang 10, 6211 RV Maastricht. Locatiemanager van Plons 2 is ook Stephanie Smeets. 
Bekijk hier het GGD-inspectierapport van KDV Plons 2. 


Nieuwsgierig?

Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jouw als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Capucijnenstraat 118
6211 RT Maastricht (Statenkwartier)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

één babygroep (0 tot 2 jaar)

* twee VVE peutergroepen (2 tot 4 jaar)

* één VVE peuterspeelzaalgroep (2 tot 4 jaar)

* Plons 2 - één babygroep (0 tot 2 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Peuteropvang: maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 12.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie 

* Peuteropvang