Home » Locaties » Kinderdagverblijf Sterre

Kinderdagverblijf Sterre

Karakteristieke kinderopvang in voormalige basisschool!

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Sterre te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. De oude basisschool in de wijk Heer Maastricht is omgetoverd tot een prachtig KDV met een rustgevende sfeer.

Deze locatie moet u echt zien. Het karakteristieke pand en de unieke buitenruimte bieden uw kind vele mogelijkheden! Bij de allerjongsten is het belangrijk rust en regelmaat te bieden. Wanneer uw kind wat ouder is, kan het meedoen met de ontwikkelingsgerichte activiteiten die we aanbieden. Het enthousiaste team van KDV Sterre stemt de activiteiten af op uw kind aan de hand van wat het kan en wil doen.

Iedere dag zijn we buiten. Lekker een frisse neus halen! KDV Sterre beschikt over een gigantische tuin met afgeschermde babytuin en veel schaduwplekken. Aan de voorkant is er een grote speelplaats waar u kind heerlijk kan rennen en fietsen!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Oude Kerkstraat 12
6227 SR Maastricht (Heer)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* twee babygroepen (0-2,5 jaar)

* twee peutergroepen (2-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie 

* Peuteropvang