Home » Locaties » Kinderdagverblijf Villa Luna

Kinderdagverblijf Villa Luna

Prachtige locatie met "bewust & gezond'' label

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Villa Luna te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. 

Een droom van een kinderdagverblijf 

Deze prachtige locatie van MIK in Randwyck Maastricht is modern, praktisch en gezellig ingericht volgens de laatste inzichten op het gebied van pedagogiek, veiligheid en hygiëne.

Bij KDV Villa Luna kiezen we voor verantwoord en bewust. Zo heeft de locatie een gezond en variërend menu. En nog leuker: elke groep bakt elke dag zelf vers brood. Lekker! Daarnaast koken de peuters met de pedagogisch medewerkers 2x per week een gezonde warme maaltijd. (Bekijk hier het interview met een van onze pedagogisch medewerkers over het 'bewust & gezond' label).

We bewegen lekker veel! Iedere dag gaan we een frisse neus halen en spelen we heerlijk buiten in onze mooie buitenruimte. En wat bijzonder is? Baby’s hebben de mogelijkheid om buiten te slapen, in speciaal daarvoor ontwikkelde bedjes.

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. Daarnaast spelen we zoveel mogelijk met natuurlijk en houten speelgoed. (leuk he!).

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Al onze kinderdagverblijven beschikken ook over peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal).

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Randwycksingel 25
6229 EG Maastricht (Randwyck)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* drie babygroepen (0-2,5 jaar)

* drie peutergroepen (2-4 jaar)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie