Home » Locaties » Kinderdagverblijf Villa Regenboog

Kinderdagverblijf Villa Regenboog

Een droom van een kinderdagverblijf

Vanaf 6 weken tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij Kinderdagverblijf (KDV) Villa Regenboog te komen spelen, ontdekken, leren én avonturen te beleven. KDV Villa Regenboog is gevestigd in een prachtig modern pand in het centrum van Elsloo.

Een tweede thuis

Bij KDV Villa Regenboog kan uw kind lekker schilderen, bouwen, spelen, ontdekken en dromen. Wij vinden het zeer belangrijk dat uw kind zich prettig voelt bij ons. Het kinderdagverblijf moet een ‘tweede thuis’ zijn. Het enthousiaste team doet er dan ook alles aan om uw kind dit gevoel te geven!

En is uw kind al wat ouder en gaat het bijna naar school? Dan kan het al spelenderwijs kennismaken met de ‘grote school’ en de buitenschoolse opvang (BSO) Villa Hagelsag. De BSO zit namelijk in hetzelfde pand, dus daar nemen we af en toe een kijkje.

Iedere dag zijn we buiten. Lekker een frisse neus halen! En dat kan prima in de mooie buitenruimte die de locatie biedt.

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelpezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!). Op dit gebied werken wij ook intensief samen met onze collega’s van peuteropvang Pinkeltje en de Paddestoel, gelegen in hetzelfde pand aan de Joannes Riviusstraat. Daarnaast vieren we samen sinterklaas, kerst, nationaal schoolontbijt en andere feestelijke activiteiten. Vind meer informatie over het peuteropvang aanbod van Pinkeltje en de Paddestoel.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Joannes Riviusstraat 4
6181 BT Elsloo

Kindplanning (contracten)

Lianda van der Linden
06- 1278 1064

Ouderportaal (incidentele opvang)

Locatiehoofd

Charlotte van Langevelde

Groepsindeling

* 2 groepen van 0-4 jaar

* 2 groepen 2-4 jaar

Telefoonnummers

Tel. vast: 046-4862036
Groep 1: 06-2563 8142
Groep 3: 06-2563 8143

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.
Verlengde opvang is, in overleg met de locatie, mogelijk tot 18.30 uur.

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie