Home » Locaties » Kinderdagverblijf ZIEZO!

Kinderdagverblijf ZIEZO! in Maastricht

Enthousiaste medewerkers, buiten op avontuur en gezond eten 

De huiselijke sfeer, de mooie natuurtuin en de leukste creatieve spelmaterialen: het kinderdagverblijf ZIEZO! in Maastricht is zo ingericht dat kinderen zich er meteen thuis voelen. Onze hartelijke pedagogisch medewerkers helpen elk kind om zich te ontwikkelen. Ze zorgen bovendien dat baby’s bij ons helemaal tot rust komen. Kinderen en ouders kunnen erop rekenen dat wij er écht voor hen zijn. 

Kinderdagverblijf ZIEZO! in het kort

  • Veel aandacht voor gezondheid en bewegen
  • Elk kind wordt écht gezien
  • Onderdeel van Kindcentrum ZIEZO!: van 0 tot 12 jaar op één locatie

Buitenspelen en veel bewegen
Een frisse neus halen, dansen, energie kwijt kunnen: bewegen is bij ZIEZO! heel belangrijk. Kinderen vinden het niet alleen fijn om buiten te spelen, ze leren er ook veel van. Onze natuurtuin is gemaakt om zelf de natuur en natuurlijke materialen te ontdekken. Voor de baby's hebben we een sfeervolle babytuin, waar ze zich helemaal op hun gemak voelen. We zorgen daarnaast voor gezond eten en drinken. Gezonde tussendoortjes, groenten en fruit: zo leren we kinderen om gezond én lekker te eten.

“Kinderen én ouders voelen zich veilig bij ons”

Zorgen voor rust en regelmaat
We begrijpen dat het spannend is om je kind naar de opvang te brengen. Daarom hebben we ervaren pedagogisch medewerkers in huis. Ze kijken met oprechte aandacht naar kinderen en begrijpen precies wat je baby of peuter nodig heeft. We zorgen voor geborgenheid en een veilig gevoel. 

Elk kind wordt bij ons gezien
Bij ZIEZO! is elke dag van alles te beleven. We bedenken verrassende activiteiten en we stimuleren kinderen om spelenderwijs te leren, praten en ontdekken. Elk kind is anders en we zorgen voor een gezellige dag waarbij elk kind helemaal zichzelf kan zijn. Daarnaast volgen we zijn of haar ontwikkeling op de voet. Dat doen we in nauw overleg met jou als ouder of verzorger. We zijn gespecialiseerd in VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en we werken met de methodiek Speelplezier. Goed voor de taalontwikkeling én voor de sociale vaardigheden van kinderen! We kijken naar wat een kind kan en spelen daarop in. Zo kan het kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelen.

De overstap naar de basisschool makkelijker maken
Onze kinderdagopvang heeft één verticale groep, voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Zo’n gevarieerde groep is leuk, want kinderen van verschillende leeftijden leren veel van elkaar. Doordat we veel aandacht besteden aan hun ontwikkeling, is de overstap naar de basisschool makkelijker. Dat we onderdeel zijn van Kindcentrum ZIEZO!, compleet met basisschool en BSO, maakt het nóg handiger. Van 0 tot 12 jaar kunnen kinderen op één vertrouwde plek terecht. Bij kinderdagverblijf ZIEZO! leggen we de basis voor een fijne schooltijd.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact met ons op! Dat kan via MIK Kinderopvang, tel. 043-351 71 71 of via het contactformulier op onze website.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Borghaag 25
6228 EX Maastricht

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één verticale groep (0-4 jaar)

Wij spelen, ontdekken en leren op:

Maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur

Extra aanbod

* Voor- en Vroegschoolse Educatie