Home » Locaties » Peuteropvang de Kleine Helden

Peuteropvang de Kleine Helden

Peuteropvang de Kleine Helden biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Spelenderwijs gaan we aan de slag met verschillende ontwikkelgebieden. We werken op deze locatie met een VVE-programma (vroeg- en voorschoolse educatie) en de methodiek Speelplezier. Dit draagt bij aan de taalontwikkeling en sociale vaardigheden van peuters. Peuteropvang de Kleine Helden is gevestigd in hetzlefdegebouw als Kinderdagverblijf de Kleine Helden. 

Lekker spelen: binnen én buiten

Peuteropvang de Kleine Helden ligt midden in de rustige wijk Vrangendael in Sittard. Het gebouw is ruim en zonnig en de ruimtes zijn huiselijk ingericht. Onze peuters kunnen altijd rekenen op een fijne dag vol plezier en leuke uitdagingen. Binnen én buiten! Met onze kleine helden gaan we graag op pad. Zo gaan we bijvoorbeeld even langs bij de bakker of de speeltuin in de wijk.  

Een van de opvallende kenmerken van de peuteropvang is de centrale speelzaal. In het midden van het gebouw is een prachtige speelruimte gecreëerd waar kinderen uit verschillende groepen met elkaar spelen en socialiseren. Dit stimuleert de interactie tussen kinderen van verschillende leeftijden en draagt bij aan hun sociale en emotionele ontwikkeling.

Naast de ruime groepsruimten beschikt Kleine Helden ook over twee tuinen met speeltoestellen en een fietsparcours. Elke groep heeft directe toegang tot een eigen tuin, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen en ontdekken. Deze buitenruimten zijn ontworpen met het oog op veiligheid en bieden de kinderen de mogelijkheid om de natuur te verkennen en zich fysiek uit te leven. 

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding bij ons in.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Broeksittarderweg 119
6137 BH Sittard (Vrangendael)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* één VVE peutergroep (2-4 jaar)

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur.