Home » Locaties » Peuteropvang de Springdonk

Peuteropvang de Springdonk

Jump in! 

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Springdonk op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken!

Bij peuteropvang Springdonk kunnen de peuters in een inspirerende, leerzame en vooral zorgzame omgeving samen spelen. En wat hebben we het altijd gezellig!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!). Er wordt gewerkt met verrassende thema’s, die hen iedere dag spelenderwijs de wereld leert ontdekken. En dat tovert een glimlach op al die lieve gezichtjes.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per Gemeente vindt u hier.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Schoutlaan 2
6114 MC Susteren (Middelveld)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

een VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Mobiel: 06-1567 9742

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.15 uur tot 12.15 uur