Home » Locaties » Peuteropvang In 't Park

Peuteropvang In 't Park

Op avontuur!

Jouw peuter is van harte welkom om bij peuteropvang In ’t Park op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken!

Bij peuteropvang In ‘t Park kunnen de peuters in een inspirerende, leerzame en vooral zorgzame omgeving samen spelen. De peuteropvang ligt in het gebouw van basisschool In ‘t Park. Wat wordt het hier gezellig! Met een tribune en verschillende speelhoeken!

Spelen, ontdekken en leren

We gaan hier ongelofelijk veel plezier maken en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op deze locatie  ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie’ (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken hier met de methodiek ‘Onderbouwd’. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale- en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. We werken met verrassende thema’s, die peuters iedere dag spelenderwijs leren de wereld te ontdekken. En dat tovert een glimlach op al die lieve gezichtjes.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Reinoud van Gelderstraat 63
6114 EA Susteren

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 12.15 uur. 

Groepsindeling

een VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)