Home » Locaties » Peuteropvang In 't Park

Peuteropvang In 't Park

Vanwege de waterschade aan het gebouw van Basisschool In 't Park, is PO In 't Park gedurende het schooljaar 2021-2022 verhuisd naar KDV De Petteflet, aan de Beatrixlaan 23a in Susteren. 

Op avontuur!

Jouw peuter is van harte welkom om bij peuteropvang In ’t Park op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken!

Bij peuteropvang In ‘t Park kunnen de peuters in een inspirerende, leerzame en vooral zorgzame omgeving samen spelen. De peuteropvang ligt in het gebouw van basisschool In ‘t Park. Wat wordt het hier gezellig! Met een tribune en verschillende speelhoeken!

Spelen, ontdekken en leren

We gaan hier ongelofelijk veel plezier maken en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op deze locatie  ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie’ (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken hier met de methodiek ‘Onderbouwd’. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale- en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. We werken met verrassende thema’s, die peuters iedere dag spelenderwijs leren de wereld te ontdekken. En dat tovert een glimlach op al die lieve gezichtjes.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Wij verzorgen de rondleidingen van PO In 't Park in ons peuterlokaal aan Beatrixlaan 23a. 

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Tijdelijk adres gedurende het schooljaar 2021-2022: KDV De Petteflet, Beatrixlaan 23a
6114 CA Susteren

Kindplanning (contracten)

Teun Alblas
06-51242208

Ouderportaal (incidentele opvang)

Locatiemanager

Annemiek van Houten

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.15 tot 12.15 uur. 

Telefoonnummers

Mobiel: 06-2082 5038

Groepsindeling

een VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)