Home » Locaties » Peuteropvang Kinskorref

Familiegevoel bij Peuteropvang Kinskorref

Persoonlijke zorg voor kinderen én ouders!  

Een zonnige ruimte met hoge ramen. Een grote tuin met speeltoestellen. Gezellige hoekjes waar peuters heerlijk spelen. En pedagogisch medewerksters die ouders en kinderen hartelijk ontvangen bij binnenkomst. Peuteropvang Kinskörref is voor kinderen én ouders een tweede thuis.

Peuteropvang Kinskörref in het kort

  • Veilige en warme sfeer
  • Zorg op maat als het nodig is
  • Ook ondersteuning voor ouders 

Ook goede hulp voor ouders

Peuteropvang Kinskörref heeft twee groepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Natuurlijk kunnen peuters bij ons fijn spelen, maar we kijken ook verder. Onze medewerksters hebben veel ervaring. We weten precies wat een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Ook bekijken we hoe we ouders kunnen helpen bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind. Zo hebben we samen met welzijnsorganisatie Trajekt een Moedergroep opgezet. Moeders van onze kinderen én van kinderen uit de wijk komen elke maand warm en gezellig samen. Ze bedenken en ondernemen samen leuke activiteiten. En ondertussen ondersteunen ze elkaar bij het leren van de Nederlandse taal.

“Kinskörref voelt als een familie” 

Veilig en vertrouwd gevoel

Goed contact met ouders vinden we belangrijk. Zo kunnen we nóg beter voor de kinderen zorgen. Samen kijken we wat je peuter nodig heeft. We organiseren regelmatig activiteiten en uitstapjes voor ouders en kinderen samen. Even genieten van een leuke ochtend weg. Ouders zeggen vaak dat Kinskörref voelt als een familie. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat onze peuters zich veilig en fijn voelen bij ons. Dat ze op hun gemak zijn en zelfvertrouwen krijgen. Want alleen als ze lekker in hun vel zitten, kunnen ze spelen, leren  en vriendjes maken. 

Extra zorg als het nodig is

Kinskörref heeft medewerksters met verschillende culturele achtergronden. Dat past goed bij de diverse nationaliteiten van onze peuters. We zijn gespecialiseerd in VVE (voor- en vroegschoolse educatie VVE) en we werken met de methodiek Speelplezier. Goed voor de brede ontwikkeling van kinderen, bijvoorbeeld op het gebied van taal en sociaal-emotioneel gedrag. Zien we dat je kind meer zorg nodig heeft? Of heb je zelf een zorgvraag? Dan bespreken we dat en zoeken we samen naar mogelijke oplossingen. We werken ook veel samen met de Emile Wesly-basisschool in de wijk. Peuteropvang Kinskörref: een vertrouwde plek voor kinderen én ouders.

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per Gemeente vindt u hier.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Anjelierenstraat 35
6214 SW Maastricht (Mariaberg)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

twee VVE peuterspeelzaalgroepen (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Mobiel: 06-2731 2815

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur