Home » Locaties » Peuteropvang Manjefiek

Peuteropvang Manjefiek

Samen opGROEIEN!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Manjefiek op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! Manjefiek is een onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC): Manjefiek in Malberg en ligt in het nieuwe gebouw, waar ook de basisschool, Traject en het buurtcentrum zich bevinden. Kortom: in het kloppend hart van de wijk. 

Het is Manjefiek!

Gezellig rondneuzen in de bibliotheek bij de basisschool (kinderen en ouders kunnen altijd gratis boekjes lenen, super leuk!), lekker voorgelezen worden in de comfortabele voorleeshoek en natuurlijk lekker spelen op onze mooie, omsloten speelplaats waar we veilig kunnen vertoeven. Mocht de zon zich verschuilen achter de grijze wolken? Dan zetten we ons avontuur voort in de speelzaal waar we lekker kunnen rennen en klauteren! Ook doen we veel gezamenlijke activiteiten met de kleuters, stoer hoor!

Om ouders van dit alles en nog veel meer op de hoogte te houden, organiseren we regelmatig een bijeenkomst waar alle belangrijke onderwerpen en thema’s besproken worden. Zo weten we allemaal wat er leeft binnen Manjefiek. 

Spelen, ontdekken en leren

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat peuters in een warme, veilige omgeving kunnen spelen, ontdekken en beleven. En bovenal: daar ook nog veel van leren! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan.

VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. En omdat we een goede samenwerking hebben met de basisschool, verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Maar eerst…. genieten bij Manjefiek!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per gemeente vindt u hier.

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Schildruwe 1
6218 VC Maastricht (Malberg)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

* twee VVE peuterspeelzaalgroepen (2-4 jaar)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur