Home » Locaties » Peuteropvang Poesjenel

Peuteropvang Poesjenel

Gezelligheid op en top!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Poesjenel op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, voor zowel peuter als ouder. Dit zorgt voor de juiste betrokkenheid.

Spelen, ontdekken en leren

Peuteropvang Poesjenel is een plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen! We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan.

VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. En omdat we een goede samenwerking hebben met de basisschool, verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Maar eerst... genieten bij Poesjenel! 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! 

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Old Hickoryplein 100
6224 AZ Maastricht (Wyckerpoort)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

twee VVE peuterspeelzaalgroepen (2-4 jaar)

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag: 8.30 - 12.30 uur
Vrijdag: gesloten