Home » Locaties » Peuteropvang Scharn

Peuteropvang Scharn

Een plek waar je kunt zijn en worden wie je bent!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Scharn op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! 

Peuteropvang Scharn is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC): Scharn. Op deze locatie is een prachtige grote ruimte voor de peuters. We beleven hier de gezelligste avonturen! Er zijn diverse knusse speelhoeken, zoals het bijzondere atelier, de huishoek, spelletjeshoek, de bouwhoek en waar we ook heel graag zijn: de lees-schrijf én kwebbelhoek. Vooral die laatste hoek, is altijd druk bezet. 

En… actie!

Binnen uitgespeeld? Geen probleem! Dan zetten we ons avontuur voort en gaan we naar onze eigen grote buitenspeelplaats. Fietsjes? Check! Daar gaan we!

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. 

We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. En omdat we een goede samenwerking hebben met de basisschool, verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Maar eerst... genieten bij Scharn! 

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per Gemeente vind je hier.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Wethouder van Caldenborghlaan 38
6226 BT Maastricht (Scharn)

Kindplanning (contracten)

Samantha Overhof
06-57753754

Ouderportaal (incidentele opvang)

Locatiehoofd

Marloes Schonbrodt

Groepsindeling

* één VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Mobiel: 06-2731 6244

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur

Peuteropvanggroep 3+

Ligt bij BSO Scharn:
Kloosterstraat 16, Maastricht

GGD inspectie peuteropvang 3+