Home » Locaties » Peuteropvang St. Pieter

Peuteropvang St. Pieter

Het is tijd om weer een toffe dag te beleven!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang St. Pieter (voorheen Joepie Joepie) op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken! Bij peuteropvang St. Pieter besteden wij veel zorg en liefdevolle aandacht aan ieder kind. We kijken naar wat de behoeftes zijn van de peuters en spelen hierop in met allerlei gezellige, grappige, rustige en energieke activiteiten.

Laten we dansen en stralen!

Zo zingen we samen uit volle borst, dansen, zwieren en bewegen we erop los en ontdekken we nieuwe dingen door uitdagend en creatief ontwikkelmateriaal dat er bij onze peuteropvang aanwezig is. We gaan ook altijd even een frisse neus halen. En verschuilt de zon zich achter de grijze wolken? Geen probleem! Want onze buitenspeelplaats is overdekt (hoe handig!).

Inspiratiebron

Alle peuters inspireren óns als pedagogisch medewerker en wij proberen deze inspiratie weer toe te passen op een zo breed mogelijk gebied. We proberen de kinderen zoveel mogelijk zelfstandigheid aan te bieden en helpen uiteraard daar waar nodig is.

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op de meeste locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden (leuk he!). En omdat we een goede samenwerking hebben met de basisschool, verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk.

Maar eerst... genieten bij peuteropvang St. Pieter!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf!

Oudercommissie

Een goede kwaliteit van de opvang van jouw kind vinden wij als MIK Kinderopvang ontzettend belangrijk. Het bewaken en verbeteren van onze kwaliteit doen we samen met jou als ouder en/ of opvoeder. Daarom vormen wij bij elke MIK Kinderopvanglocatie een oudercommissie. Naast deze lokale oudercommissies is er ook een Centrale Oudercommissie (COC) die adviesrecht heeft op ons beleid. De COC geeft, met mandaat van de lokale oudercommissies, gevraagd én ongevraagd advies.

Heb je interesse in deelname aan de oudercommissie?
Vermeld dat dan bij de aanmelding of meld je bij de locatiemanager of pedagogisch medewerker(s) van de opvanglocatie van jouw kind.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Pastoor Kribsweg 14a
6212 BT Maastricht (St. Pieter)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

twee VVE peuterspeelzaalgroepen (2-4 jaar)

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur