Home » Locaties » Peuteropvang Taman Kanak Kanak

Peuteropvang Taman Kanak Kanak

Gezelligheid op en top!

Vanaf 2 tot 4 jaar is uw peuter van harte welkom om bij peuteropvang Taman Kanak Kanak op ontdekkingstocht te komen: spelen, ontdekken, leren én vriendjes maken!

Er was eens…

Peuteropvang Taman Kanak Kanak is ontstaan in een Molukse wijk. Vanaf 2014 zijn we naar de nieuwe, gezellige locatie van de Suringarschool verhuisd. En dat bevalt! In deze rustige, knusse omgeving, kennen we de leerlingen en de leerkrachten allemaal en dat maakt het allemaal nóg gezelliger. We werken samen aan een goede basis die wij de kids meegeven. En waar we erg vaak te vinden zijn als de zon achter de wolken vandaan komt?..... in onze prachtige natuurtuin! 

Spelen, ontdekken en leren

We maken hier ongelofelijk veel plezier en leren daar ook nog onWIJS veel van! Want we bieden op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aan. VVE vormt een onderdeel van onze pedagogische werkwijze. 

We werken met de methodiek ‘Speelplezier'. Hierbij wordt spelenderwijs kennis gemaakt met taal en kunnen sociale-en persoonlijke vaardigheden optimaal ontwikkeld worden. En omdat we een goede samenwerking hebben met de basisschool, verloopt de stap naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk. Maar eerst... genieten bij Taman Kanak Kanak!

Nieuwsgierig?
Wat leuk! Plan gerust een vrijblijvende rondleiding en beleef het zelf! Meer informatie over de tarieven en regelgeving per Gemeente vindt u hier.

Wil je meer weten?

Bekijk hieronder de contactgegevens

Adres

Ridder van Heerstraat 10
6227 RS Maastricht (Heer)

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Laat het ons weten

Groepsindeling

een VVE peuterspeelzaalgroep (2-4 jaar)

Telefoonnummers

Mobiel: 06-2732 1130

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: van 8.30 uur tot 12.30 uur.